Hűtőszekrény vásárlási tanácsok

A szabadon álló hűtők a hagyományos hűtőgépek, régiesebb szóhasználattal élve hűtőszekrények. A lakáson belül bárhova szabadon elhelyezhető, természetesen egy elektromos konnektor közelébe.
Tipp: Amennyiben lehetséges, ne használjunk elektromos hosszabbítót, minden egyes toldás veszélyforrás lehet. Beleakadhatunk a lengővezetékbe és az elektromos hálózat sem kedveli.

hutoszekreny-vasarlasi-tanacsok

A hűtőgépek tervezése során is úgy kalkuláltak, hogy a felhasználó egyenesen a fali aljzatba csatlakoztatja majd az eszközt. Győződjünk meg róla előre, hogy az új készüléket el tudjuk-e juttatni a kiszemelt helyére. Van-e elég hely, hogy szűkebb fordulókon is átvihető legyen, illetve átfér-e az ajtónyíláson. Régebbi építésű lakásokban nem biztos, hogy az ajtó szabványméretű, illetve az idők során kis mértékben változhatott is az eredeti méret.
Beépíthető hűtők. Ez a konyhabútorba elbújtatott, beépíthető készülékek kategóriája. Mivel a berendezés nem látható, ezért nem töri meg a konyha látképét, egységes, esztétikus konyhakialakítás lehetséges a segítségével. Méretük alkalmazkodik a szabvány konyhabútor méretekhez, hiszen egy gyári bútor szettet nem lehet átalakítani csak a hűtő miatt… A teljes bejegyzés a hűtőgépszerelő oldalon itt olvasható el.